TEMEL İLKELERI C# OBJECT KULLANıMı

Temel İlkeleri C# Object Kullanımı

Temel İlkeleri C# Object Kullanımı

Blog Article



C# ile nesne erişimi C# ile script yazımı C# ile Tag erişimi C# ile bütün taglara ulaşım forumumuzda mecmu Visual Basic örnekleri paylaşıyoruz. Oysa WinTr ile C# kodları da hiç bir takyit olmadan kırlabilir.

Eğer takkadak bir araba Thread üzerinde iş gerçekleştiriyorsanız ve bu maslahatlemler kümesinde belli kod alanlarında hiç Thread olarak maslahatlev yapacaksanız Lock keywordünü kullanabilirsiniz. Anlayacağınız elinizde çoklu Thread akışındaki bir kârlev kesitini biricik kanala indirgeyerek gerçekte o prosedür bitmeden özge kanallarda Process sürecini durdurmanızı garanti altına alacaktır.

var tipi değişken teşhismlarsanız eğer değalışverişkenin tipini siz değil derleyici tanılamamlayacaktır.Derleyicinin tanılamamladığı tipe bakarak o data RAM üzerin de o tiple saklanacaktır.

Fevkda tanımlanan ilk metoda erişmek bâtınin hordaki kabil bir delegate tanımı kuruluşlması gerekir.

UseVisualStyleBackColor: Button'un üst plan rengini sistemin varsayılan renklerine göre ayarlamayı belirler.

Temsilcilerin diğer bir kullanım nedeni ise prosedür sonuçlarının eşya altına (log) düzenınmasıdır.

2010 yılından bu yana Enformatik Teknolojileri Öğretmeni olarak hayat liselerinde yer C# Object Kullanımı yapmaktayım.

Bildiğiniz kabilinden new operatörü classlarda kullanıldığı saat müntesip classtan bir nesne istek edilmekte ve üretilen nesne belleğin Heap kısmında muhafaza edilmektedir.

Ee alay gelimi struct yapısında da new operatrisünü kullanırsak eğer peki ilgili kuruluşdan bir nesne üretilecektir amma struct bir bedel tipli mütehavvil strüktürsında olduğundan dolayı o nesne belleğin Stack kısmında saklama edilecektir.

Text                           : Burası formun üstteki yazkaloriı bileğişlemtirmemizi katkısızlar.

Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the best YouTube experience and our latest features. Learn more

Kullanıcı bir butona tıkladığında, belli başlı bir fenomen tetiklenir ve bu olaya merbut davranışlemler gerçekleştirilebilir.

TextAlign                  :Texbox'daki gökçe yazının sağ'dan veya sol'dan yazgılmasını ayarlar.

Kullanıcıların sayısal yahut metinsel verileri girmesini sağlayabilir ve bu verileri doğrulayabilirsiniz. Örneğin, bir öğrencinin notunu girmesini ve meri bir hamiş aralığında bulunduğunu denetleme etmesini katkısızlayabilirsiniz.

Report this page